Bel ons: 071-5414236

Bel ons: 071-5414236
Home » Wie zijn wij » Diensten

Diensten

Onze praktijk is uitgegroeid tot een all-round praktijk zonder zijn diepgang te verliezen. Er worden bijvoorbeeld spraak- en taalproblemen, stotteren en afwijkend mondgedrag behandeld. Vooral bij jonge kinderen met een spraak- en taalontwikkelingsachterstand en stotteraars is het belangrijk de behandeling vroeg te starten. Zo kan worden voorkomen dat de achterstand groter wordt en de stoornis een belemmering gaat vormen voor de communicatie en ontwikkeling van het kind.

Afbeeldingsresultaat voor parkinsonnetAls bijzondere aandachtsgebieden hebben we  stem- en gehoorstoornissen (o.a. spraakafzien en hoortraining na CI), pré-verbale logopedie, stotteren, afasie en dysarthrie (na o.a. een CVA), MS en de ziekte van Parkinson (we zijn ook aangesloten bij het ParkinsonNet).

Ook wordt er in samenwerking met het LUMC, hoortraining gegeven na Cochleaire Implantatie (CI), bij totaal dove mensen, die na deze operatie weer opnieuw moeten leren horen. De verwijzing vindt bijvoorbeeld plaats door huisartsen, specialisten (KNO, kinderartsen, neurologen), orthodontisten en schoollogopedisten.

Ook voor patiënten buiten de regio Leiderdorp vinden er specifieke verwijzingen plaats. De praktijk is direct toegankelijk (DTL). De cliënt hoeft dan niet eerst gezien worden door een arts.