Bel ons: 071-5414236

Bel ons: 071-5414236
Home » Blog » Corona (COVID-19) Maatregelen

Corona (COVID-19) Maatregelen

Beste allen, Geachte ouders / heer / mevrouw,

Zoals u al uit de media hebt begrepen, hebben we te maken met een uitbraak van het Covid-19 virus (Coronavirus). Om te voorkomen dat onnodig velen besmet worden neemt de overheid steeds sterkere maatregelen die erop neer komen dat het aantal contacten tussen mensen beperkt moet worden.

In de gezondheidszorg hebben we te maken met extra kwetsbare groepen zoals chronisch zieken en ouderen. Dat geldt ook voor onze praktijk en daarom hebben we besloten met ingang van maandag 16 maart tijdelijk uitsluitende te behandelen via een online-videoverbinding die werkt voor op PC’s (incl. Macs), tablets (iPad en Android apparaten) en smartphones (zowel iPhones als Android apparaten).

Onze praktijk werkt dus online gewoon door. We blijven telefonisch en per mail bereikbaar, ook voor vragen en nieuwe aanmeldingen.

Wij realiseren ons dat deze manier van behandelen beperkingen heeft ten opzichte van behandelingen in de praktijk zelf, maar het is beter dan het alternatief, namelijk het stopzetten van de behandeling totdat de epidemie over is (wat weken of misschien wel maanden kan gaan duren). Huiswerkbladen e.d. zullen we uiteraard via de mail naar u toesturen.

We hopen dat u met ons de uitdaging aan wil gaan om in het belang van u of uw kind, de logopedie op deze manier zo goed mogelijk door te laten gaan, totdat de situatie rondom het virus normaliseert en we de behandeling op een vertrouwde manier kunnen voortzetten.

 

De logopedisten

Antoinette Frijns-van Putten

Christiaan Kerpel